Service

Support BRIS producten

BRISwarenhuis
BRIS warenhuis

De interactieve, online bibliotheek BRISwarenhuis toont de verbanden tussen de aangestuurde normen, publicaties en bouwregelgeving. Bekijk hier handleidingen, introductievideo's en FAQ's over BRISwarenhuis. Ook vindt u hier de statusmelder.

Meer
Wijzigingen voeren we direct door, zo zijn we altijd up-to-date

Wijzigingen voeren we direct door, zo zijn we altijd up-to-date

Remco Ram
 • BRIStoets
  BRIS toets

  Toets met dit programma de bouwplannen op basis van gemeentelijk beleid aan het Bouwbesluit. Bekijk hier handleidingen en FAQ's.

  Meer
 • BRIStoezicht
  BRIS toezicht

  Integraal, digitaal programma voor toezicht tijdens realisatie-, gebruiks- en sloopfase. Lees hier de FAQ's, bekijk instructievideo's en download handleidingen voor de applicatie.

  Meer
 • BRISboei
  BRIS boei

  In een handomdraai beschikt u met BRISboei over de diverse wettelijke eisen voor elk willekeurig gebouwdeel. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

  Meer
 • BRISbrando
  BRIS brando

  Een rekenprogramma dat de brandoverslag van een gebouw volgens NEN 6068 berekent. Bekijk hier alle service-gerelateerde zaken voor BRISbrando.

  Meer
 • Veelgestelde vragen (algemeen)

  Hieronder vindt u een overzicht van de Algemene Veelgestelde Vragen. Ga naar de productservicepagina’s voor specifieke product gerelateerde veelgestelde vragen (klik op de productvakken hierboven).

  Voor optimaal gebruik van onze producten geven wij gebruikerscursussen. Dit kan op individuele basis en in de vorm van een in-companytraining. Voor meer specifieke informatie kunt u telefonisch contact opnemen met BRIS: 010 763 2000.

  U logt in via KennisID. Door op de webpagina hiervan de optie 'Aangemeld blijven' aan te vinken blijven uw inloggegevens bewaard en logt u de volgende keer automatisch in.

  Bovenin verschijnt een grijze KennisID balk. Als u hierin uw naam ziet betekent dit dat u bent ingelogd. Als u in de grijze balk op 'Programma's' klikt, kunt u kiezen voor 1 van de BRIS producten.

  Dit kunt u per e-mail (helpdesk@bris.nl) doorgeven via de bij ons geregistreerde contactpersoon uit uw organisatie. In het geval van een tijdelijke locatie dient u aan te geven hoelang de locatie toegang moet krijgen en om welke locatie het gaat.

  Wanneer u bent ingelogd met uw KennisID profiel ziet u op de BRIS website en in de producten een balk. Gebruik hierin de knop '<uw naam>' en kies 'Mijn profiel'. Op de pagina die verschijnt kunt u uw wachtwoord zelf wijzigen.

  Ja, als u een internetverbinding tot uw beschikking hebt, kunt overal ter wereld inloggen in onze programma’s. Neem contact op met 1 van onze medewerkers voor meer informatie.

  Nee, u kunt al onze programma's gebruiken via internet. Elke gebruiker heeft een eigen, persoonlijk profiel waarmee hij of zij inlogt. Alleen als u ook gebruikt wilt maken van de BRIStoezicht app, moet u deze op uw iPad installeren.

  Voor inhoudelijke vragen met betrekking tot de bouwregelgeving verwijzen wij u graag door naar onderstaande instanties:
  - Rijksoverheid: inhoudelijke vragen over het Bouwbesluit kunt u via de Rijksoverheid. Zij hebben een overzicht met veelgestelde vragen, waarin uw vraag misschien is opgenomen. Indien uw vraag er niet tussen staat, kunt u deze telefonisch stellen via 1400 of per e-mail via het contactformulier. 
  - Helpdesk Bouwbesluit: telefonisch via 085 489 88 89 of stuur een e-mail naar helpdeskbouwbesluit@bimmedia.nl

  U kunt ook contact opnemen de volgende adviesbureau’s:
  Expertisecentrum Regelgeving  Bouw
  Bouwbesluit.net
  Bouwbesluit Adviescentrum

  Van vrijwel alle producten is een digitale handleiding te vinden op de website van BRIS, in het onderdeel Support.

  KennisID is een nieuw profielensysteem voor de bouw- en installatiesector. Het is grotendeels ontwikkeld door BRIS bv. Met één KennisID profiel krijgt u toegang tot alle aangesloten webapplicaties waarop u een licentie hebt.

  Om ons aanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw behoeften, kunt u het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij kunnen aan de hand van uw wensen een pakket samenstellen dat aansluit bij de bedrijfsvoering en behoeften van uw organisatie.

  Helpdesk

  Iedere werkdag staan onze helpdesk medewerkers klaar om uw vragen over onze applicaties te beantwoorden.

  Telefoon
  010 763 2000
  E-mail
  helpdesk@bris.nl