Ons team


  • Ons team

Verschillende persoonlijkheden, maar we delen allemaal dezelfde passie voor regelgeving en ons vak. 

 

Zorgzaam
Sylvia van Horik

Sylvia van Horik

Officemanagement
s.v.horik@bris.nl

De spin in het web. Sylvia zorgt niet alleen voor de kantoorzaken maar voor het hele team! Communiceren met onze klanten is haar grootste hobby.

 

Creatief
Onno Poelmeyer

Onno Poelmeyer

Projecten
o.poelmeyer@bris.nl

Onno is IT specialist en heeft veel ervaring met de systemen van BRIS. Als wij er echt niet meer uit komen dan heeft Onno een oplossing!

Balans
Anne Königs

Anne Königs

Projecten
a.konigs@bris.nl

Onze duizendpoot Anne zorgt voor de marketing & communicatie en werkt op een breed scala aan projecten. Zij is vrolijk en een echte teamplayer!

Behulpzaam
René Mulders

René Mulders

Techniek
r.mulders@bris.nl

René is een kei in techniek en altijd behulpzaam. Heb je een technisch probleem? Geen paniek René is je man. Geduld is zijn kernwoord en OneNote zijn beste vriend!

Energiek
Cynthia Zijlstra

Cynthia Zijlstra

Management
c.zijlstra@bris.nl

Cynthia heeft energie voor 10! Een dag bij BRIS is nooit hetzelfde en een dag met Cynthia al helemaal niet. Zij zoekt het avontuur op en weet iedereen mee te krijgen.

Vasthoudend
Mariska Quispel

Mariska Quispel

Accountmanagement
m.quispel@bris.nl

Een echte doorzetter, dat is Mariska. Zij werkt sinds 2001 bij BRIS. Zij kent de branche en onze klanten als geen ander en gaat altijd voor het beste resultaat.

Humor
Dirk Damen

Dirk Damen

Accountmanagement
d.damen@bris.nl

Dirk is van alle markten thuis! Onze Dirk heeft humor en altijd leuke verhalen. Hij is een echte entertainer en zorgt voor de gezelligheid op kantoor. Een aanwinst voor ons team!

Teamspeler
Jos van Houten

Jos van Houten

Accountmanagement
j.vanhouten@bris.nl

Onze alleskunner Jos. Zij is sterk en ge­dre­ven en staat overal haar mannetje! Jos heeft kennis van zaken en is bovenal een geweldige teamgenoot.

Doorzetter
Remco Ram

Remco Ram

Productmanagement
r.ram@bris.nl

Wellicht dat je hem al kent? Remco is sinds 2007 werkzaam bij BRIS, 8 jaar als Accountmanager en sinds begin 2017 is hij onze Productmanager.

 

Nieuwsgierig
Bart Segers

Bart Segers

Projecten
b.segers@bris.nl

Bart is al sinds 2009 actief voor BRIS als docent en het maken van prak­tische technische oplossingen. Ook is hij onze database-guru.