Contact


Adresgegevens

Bezoekadres: 
Delftse Poort, Weena 505, 3013 AL Rotterdam
Postadres: Postbus 1819, 3000 BV Rotterdam

Contactgegevens

Telefoon: 010 763 2000
Algemeen: bris@bris.nl
Servicedesk: helpdesk@bris.nl

Bedrijfsgegevens

Bank: NL96 ABNA 0251 9001 69
BTW: 8012.49.272.B.01
K.v.K. Rotterdam: 24196261

Met de auto

Gebruikt u een navigatiesysteem? Voer dan als eindbestemming 'Delftseplein' in.

Met de auto vanuit de richting Den Haag/Amsterdam (A13)
Rechts aanhouden als u het Kleinpolderplein nadert en neem dan het viaduct richting Rotterdam-Centrum. U rijdt daarna over de Stadhoudersweg. Bij de splitsing Stadhoudersplein houdt u rechts aan en rijdt u via de Schiekade rechtstreeks naar het Hofplein.

Met de auto vanuit de richting Breda (A16)
Na de Van Brienenoordbrug gaat u rechtdoor. Aan het eind van de A16, bij het Terbregseplein, volgt u de A20, richting Den Haag. Op de A20 neemt u bij het Schieplein afslag 14 (Rotterdam-Centrum). Via de Schieweg en de Schiekade rijdt u daarna rechtstreeks naar het Hofplein.

Parkeren bij De Delftse Poort
Op het Hofplein gaat u rechtsaf, het Weena op. Voorbij de tweede zijstraat rechts, staat de Delftse poort. Als u het gebouw heeft bereikt slaat u rechtsaf (deze straat heet ook Delftse Poort). Aan het eind gaat u bij het Delftse Plein linksaf. Van de parkeergarage neemt u de tweede inrit links (bij de praatpaal kunt u zich melden bij de Beveiliging).

Met het openbaar vervoer

De Delftse Poort staat direct naast het centraal station van Rotterdam op het Weena 505. De hoofdingang bevindt zich op de hoek van het Weena en het Stationsplein. U kunt zich melden bij de receptie op de 3de verdieping.

Met het openbaar vervoer
Met trein, tram of bus heeft u als bestemming Rotterdam Centraal Station. U verlaat het station via de hoofdingang aan de centrumzijde. U ziet links de twee hoge torens van kantoor Delftse Poort. De hoofdingang bevindt zich op de hoek van het Weena en het Stationsplein. U kunt zich melden bij de receptie.