OmgevingsCongres - Met beide benen op de grond

OmgevingsCongres - Met beide benen op de grond

Op donderdag 14 september vindt het OmgevingsCongres plaats in Amersfoort. Met beide benen op de grond. Dat is het motto. De Omgevingswet benaderen via Hollandse nuchterheid. De schouders eronder en direct aan de slag.


Ook BRIS zal aanwezig zijn en verzorgt één van de workshops. Cynthia Zijlstra, directeur BRIS neemt je mee in de rol die automatisering kan spelen in het veranderende landschap. Zorg dat u erbij bent!

Bekijk hier de trailer van het Omgevingscongres.

Het OmgevingsCongres wordt georganiseerd voor en door mensen met passie voor de fysieke leefomgeving. Het is bedoeld voor iedereen die direct of indirect met de Omgevingswet in aanraking komt.

Het congres biedt een mooi gevarieerd programma, waarbij er aandacht is voor de inhoudelijke zaken maar ook de menselijke factor, de cultuurverandering en de onzekerheid van samenwerken tussen overheid, bedrijven en burgers komt aan de orde.

Er staan tal van interessante workshops en tafelgesprekken op het programma. En in de middag nemen plenaire sprekers u me in de wereld van de Omgevingswet. Neem een kijkje op de website voor het volledige programma.

Inschrijven kan via: http://omgevingscongres.nl/omgevingscongres.nl/inschrijven/

Wij kijken ernaar uit u op onze stand op het OmgevingsCongres te begroeten!

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief. Vul hieronder uw gegevens in.

(*)Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Verplicht
Verplicht

Bouwfasen

  • BRIS biedt een interface die de bouwprofessionals snel naar de juiste informatie leidt. Onderlinge relaties tussen de verschillende aspecten van bouwregelgeving en bouwnormering zijn inzichtelijk. Illustraties en toelichtingen verhelderen de ingewikkelde materie. De producten van BRIS staan bekend als gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig. En zijn toe te passen als totaaloplossing voor alle fasen in het bouwproces.

  • U bent er dankzij de applicaties van BRIS altijd zeker van dat uw ontwerpen voldoen aan de relevante wet- en regelgeving en aan de eisen van de opdrachtgever. Laat de applicaties van BRIS u bijstaan bij het efficiënt vinden van en toetsen aan de bouwregelgeving.

  • Zorg met de producten van BRIS voor transparantie en een helder toetsproces. Zo kunt u in BRISwarenhuis nagaan of projecten kloppen met de bouwregelgeving, ook als het gaat om oudere versies van het Bouwbesluit. In BRIStoets maakt u rapportages volgens de BRL 5019. Ideaal voor lokale overheden en private toetsers.

  • Op elke plek, op elk apparaat snel en gemakkelijk de juiste wet- en regelgeving bij de hand. Dat kan met de applicaties van BRIS. Bespaar tijd en verminder faalkosten. De software van BRIS is altijd up-to-date, dus uw projecten voldoen altijd aan het Bouwbesluit en gerelateerde normen en andere wetgeving.

  • U houdt op eenduidige en overzichtelijke manier toezicht tijdens de realisatie-, gebruiks- en sloopfase met de applicaties van BRIS. Zowel overheden als marktpartijen kunnen er goed mee overweg.

  • Bij elk bouwwerk of gebouw dat u ontwerpt, bouwt of beheert, heeft u te maken met wet- en regelgeving. Van brand- en constructieve veiligheid, tot en met eisen voor gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. De producten van BRIS geven u direct inzicht in de wet- en regelgeving bij onderhoud van gebouwen.