Kwaliteitsborging in de bouw in beeld gebracht!

Kwaliteitsborging in de bouw in beeld gebracht!

Hoe toetst u bouwplannen, hoe legt u inspecties vast, hoe werkt u samen met andere projectpartners? En hoe laat u aan de opdrachtgever zien dat de afgesproken kwaliteit geleverd is? Wij bieden hét ideale hulpmiddel hierbij!

Bekijk de animatie over de kwaliteitsborging in de bouw:


BRIStoets is een veelzijdig programma waarmee je bouwplannen kunt toetsen en tevens inspecties kunt vastleggen. Met BRIStoets bepaal je transparant en eenduidig of bouwplannen voldoen aan het Bouwbesluit. Met de toezicht module leg je gemakkelijk de bevindingen van controles tijdens de uitvoering, het beheer of de sloop van een gebouw vast. Dat maakt BRIStoets hét ideale product voor kwaliteitsborging.

Kenmerken:

  • Transparant toets- en toezichtproces in één programma
  • Relevante regelgeving bij de hand
  • Werken met standaard of eigen checklists
  • Werken met meerdere projectpartners in één programma

Whitepapers:
Wil je graag meer lezen over kwaliteitsborging in de bouw download dan de whitepapers digitale toetsing en kwaliteitsborging van bouwwerken. Architecten, kwaliteitsborgers, overheden, bouwbedrijven, iedereen heeft te maken met kwaliteitsborging. Wat betekent het nieuwe stelsel precies voor jou? En welke handige nieuwe tools er zijn om je hierbij te ondersteunen? Kies je favoriete whitepaper en ga direct aan de slag!

Vragen?
Wij beantwoorden ze graag via bris@bris.nl of 010 763 2000.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief. Vul hieronder uw gegevens in.

(*)Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Verplicht
Verplicht

Bouwfasen

  • BRIS biedt een interface die de bouwprofessionals snel naar de juiste informatie leidt. Onderlinge relaties tussen de verschillende aspecten van bouwregelgeving en bouwnormering zijn inzichtelijk. Illustraties en toelichtingen verhelderen de ingewikkelde materie. De producten van BRIS staan bekend als gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig. En zijn toe te passen als totaaloplossing voor alle fasen in het bouwproces.

  • U bent er dankzij de applicaties van BRIS altijd zeker van dat uw ontwerpen voldoen aan de relevante wet- en regelgeving en aan de eisen van de opdrachtgever. Laat de applicaties van BRIS u bijstaan bij het efficiënt vinden van en toetsen aan de bouwregelgeving.

  • Zorg met de producten van BRIS voor transparantie en een helder toetsproces. Zo kunt u in BRISwarenhuis nagaan of projecten kloppen met de bouwregelgeving, ook als het gaat om oudere versies van het Bouwbesluit. In BRIStoets maakt u rapportages volgens de BRL 5019. Ideaal voor lokale overheden en private toetsers.

  • Op elke plek, op elk apparaat snel en gemakkelijk de juiste wet- en regelgeving bij de hand. Dat kan met de applicaties van BRIS. Bespaar tijd en verminder faalkosten. De software van BRIS is altijd up-to-date, dus uw projecten voldoen altijd aan het Bouwbesluit en gerelateerde normen en andere wetgeving.

  • U houdt op eenduidige en overzichtelijke manier toezicht tijdens de realisatie-, gebruiks- en sloopfase met de applicaties van BRIS. Zowel overheden als marktpartijen kunnen er goed mee overweg.

  • Bij elk bouwwerk of gebouw dat u ontwerpt, bouwt of beheert, heeft u te maken met wet- en regelgeving. Van brand- en constructieve veiligheid, tot en met eisen voor gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. De producten van BRIS geven u direct inzicht in de wet- en regelgeving bij onderhoud van gebouwen.