Jaarcongres Vereniging BWT

Donderdag 12 oktober vindt het Jaarcongres van de Vereniging BWT plaats in Ermelo. “BWT. En door!” Van regelgericht naar doelgericht.


Ook BRIS is aanwezig op het jaarcongres. U vindt ons op de informatiemarkt, waar wij u van harte welkom heten op onze stand.

Datum: 12-10-2017
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Locatie: "De Heerlickheijd van Ermelo" te Ermelo
Plattegrond informatiemarkt:
Plattegrond Jaarcongres VBWT

NIEUW BRIStoets
Heeft u al gehoord over het nieuwe BRIStoets? Deze applicatie is doorontwikkeld en is een veelzijdig programma geworden. U kunt hiermee niet alleen bouwplannen aan het Bouwbesluit toetsen, maar nu ook inspecties vastleggen. Kom bij ons langs voor een allereerste sneak preview van het nieuwe BRIStoets.

Verder staan er op 12 oktober tal van interessante workshops op het programma. Neem een kijkje op de website voor het volledige programma.

Wij kijken ernaar uit u op onze stand op het BWT Congres te begroeten!

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief. Vul hieronder uw gegevens in.

(*)Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Verplicht
Verplicht

Bouwfasen

  • BRIS biedt een interface die de bouwprofessionals snel naar de juiste informatie leidt. Onderlinge relaties tussen de verschillende aspecten van bouwregelgeving en bouwnormering zijn inzichtelijk. Illustraties en toelichtingen verhelderen de ingewikkelde materie. De producten van BRIS staan bekend als gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig. En zijn toe te passen als totaaloplossing voor alle fasen in het bouwproces.

  • U bent er dankzij de applicaties van BRIS altijd zeker van dat uw ontwerpen voldoen aan de relevante wet- en regelgeving en aan de eisen van de opdrachtgever. Laat de applicaties van BRIS u bijstaan bij het efficiënt vinden van en toetsen aan de bouwregelgeving.

  • Zorg met de producten van BRIS voor transparantie en een helder toetsproces. Zo kunt u in BRISwarenhuis nagaan of projecten kloppen met de bouwregelgeving, ook als het gaat om oudere versies van het Bouwbesluit. In BRIStoets maakt u rapportages volgens de BRL 5019. Ideaal voor lokale overheden en private toetsers.

  • Op elke plek, op elk apparaat snel en gemakkelijk de juiste wet- en regelgeving bij de hand. Dat kan met de applicaties van BRIS. Bespaar tijd en verminder faalkosten. De software van BRIS is altijd up-to-date, dus uw projecten voldoen altijd aan het Bouwbesluit en gerelateerde normen en andere wetgeving.

  • U houdt op eenduidige en overzichtelijke manier toezicht tijdens de realisatie-, gebruiks- en sloopfase met de applicaties van BRIS. Zowel overheden als marktpartijen kunnen er goed mee overweg.

  • Bij elk bouwwerk of gebouw dat u ontwerpt, bouwt of beheert, heeft u te maken met wet- en regelgeving. Van brand- en constructieve veiligheid, tot en met eisen voor gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. De producten van BRIS geven u direct inzicht in de wet- en regelgeving bij onderhoud van gebouwen.