Infosessies BRISwarenhuis en BRIStoets oktober 2019

Infosessies BRISwarenhuis en BRIStoets oktober 2019

Wil je op de hoogte zijn van actuele wet- en regelgeving in de bouw? Wil je zekerheid over de kwaliteitsborging van je projecten? Oktober 2019 vinden weer nieuwe infosessies plaats van BRISwarenhuis en BRIStoets. Ze zijn gratis! Doe mee en ervaar dat bij ons alle bouwregelgeving verzameld en verbonden is. 


Infosessie BRIS

Zoek je zekerheid en gemak op het gebied van wet- en regelgeving in de bouw? In BRISwarenhuis vind je altijd de juiste versie van het Bouwbesluit, met directe link naar de aangestuurde normen. En heb je direct toegang tot andere handboeken, richtlijnen of publicaties. In deze bijeenkomst ervaar je dat je tijd bespaart, omdat je niet lang hoeft te zoeken.

Infosessie BRISwarenhuis | 3 oktober Rotterdam | 9 – 12 uur

Hoe borg je de kwaliteit in de bouw? Met BRIStoets toets je of je ontwerp voldoet aan het Bouwbesluit, houd je toezicht en leg je je bevindingen tijdens uitvoer, beheer of sloop van een gebouw vast. Je maakt overzichtelijke rapportages voor de opdrachtgever. In deze bijeenkomst ervaar je hoe dat werkt.

Infosessie BRIStoets | 9 oktober | 9 – 12 uur

Hier vind je het overzicht van alle infosessies die BRIS organiseert bij elkaar.

Gebruikerstrainingen
Werk je al met onze producten en wil je er alles uithalen dat erin zit? Wij organiseren ook gebruikerstrainingen voor BRISwarenhuis en BRIStoets. Tijdens deze trainingen leer je er optimaal gebruik van te maken. Ze duren een dagdeel, vinden ook plaats bij ons in Rotterdam en kosten 225 euro. Op 2 oktober 2019 BRISwarenhuis en 8 oktober 2019 BRIStoets.

Infosessie BRIS

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief. Vul hieronder uw gegevens in.

(*)Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Verplicht
Verplicht

Bouwfasen

  • BRIS biedt een interface die de bouwprofessionals snel naar de juiste informatie leidt. Onderlinge relaties tussen de verschillende aspecten van bouwregelgeving en bouwnormering zijn inzichtelijk. Illustraties en toelichtingen verhelderen de ingewikkelde materie. De producten van BRIS staan bekend als gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig. En zijn toe te passen als totaaloplossing voor alle fasen in het bouwproces.

  • U bent er dankzij de applicaties van BRIS altijd zeker van dat uw ontwerpen voldoen aan de relevante wet- en regelgeving en aan de eisen van de opdrachtgever. Laat de applicaties van BRIS u bijstaan bij het efficiënt vinden van en toetsen aan de bouwregelgeving.

  • Zorg met de producten van BRIS voor transparantie en een helder toetsproces. Zo kunt u in BRISwarenhuis nagaan of projecten kloppen met de bouwregelgeving, ook als het gaat om oudere versies van het Bouwbesluit. In BRIStoets maakt u rapportages volgens de BRL 5019. Ideaal voor lokale overheden en private toetsers.

  • Op elke plek, op elk apparaat snel en gemakkelijk de juiste wet- en regelgeving bij de hand. Dat kan met de applicaties van BRIS. Bespaar tijd en verminder faalkosten. De software van BRIS is altijd up-to-date, dus uw projecten voldoen altijd aan het Bouwbesluit en gerelateerde normen en andere wetgeving.

  • U houdt op eenduidige en overzichtelijke manier toezicht tijdens de realisatie-, gebruiks- en sloopfase met de applicaties van BRIS. Zowel overheden als marktpartijen kunnen er goed mee overweg.

  • Bij elk bouwwerk of gebouw dat u ontwerpt, bouwt of beheert, heeft u te maken met wet- en regelgeving. Van brand- en constructieve veiligheid, tot en met eisen voor gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. De producten van BRIS geven u direct inzicht in de wet- en regelgeving bij onderhoud van gebouwen.